62 propostes al servei dels joves del Maresme

0
301

La JSC Maresme presenta un document de propostes en matèria de joventut de cara a les eleccions municipals

“62 propostes al servei dels joves del Maresme, amb l’objectiu de millorar el nostre present però també el nostre futur”, així es resumeix el document de propostes en matèria de joventut que s’ha elaborat des de la JSC Maresme, segons el seu Primer Secretari, en Javier Naya.

Les propostes estan estructurades al llarg de dotze eixos temàtics, tots ells relacionats amb els joves, que són: Informació Juvenil, Dinamització i Oci, Promoció de l’Associacionisme, Promoció de la Participació, Promoció del Lleure Educatiu, Promoció de la Creació, Mobilitat en l’Àmbit Internacional, Accés a l’Ocupació, Accés a l’Habitatge, Suport a l’Ensenyament, Mobilitat Local i Intermunicipal i, finalment, Salut i Hàbits Saludables.

Durant els darrers mesos, des de la JSC Maresme es van impulsar diversos grups de treball per tal de recollir, valorar i madurar les propostes que finalment, han quedat reflectides en aquest document. “Creiem que és un document útil, que té en compte la realitat diversa dels diferents municipis del Maresme i que sobretot, pretén donar eines clares per fer política des de les Regidories de Joventut dels Ajuntaments”, diu Javier Naya.

Totes les propostes estan recollides sota l’eslògan “El 22 de maig, els nostres punys tombaran la dreta”, que fa referència a un joc de paraules amb el fet de que el símbol de la JSC és, precisament, un puny alçat en gest revolucionari. “Com a socialistes volem guanyar la confiança de la majoria de ciutadans dels municipis del Maresme, que això es vegi reflectit en un bon resultat el dia de les eleccions municipals i sobretot, que a partir de llavors els governs locals impulsin polítiques de joventut que siguin potents i ajudin de veritat a la gent jove”, conclou Naya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here