Allò que ens uneix: SOCIALISME

0
323

Si venimos de Pablo Iglesias y de todos aquellos que alzaron la voz contra las injusticias cometidas contra la clase obrera, aquellos que le dieron nombre a nuestra lucha por la libertad y la justicia

Si venimos de Pablo Iglesias y de todos aquellos que alzaron la voz contra las injusticias cometidas contra la clase obrera, aquellos que le dieron nombre a nuestra lucha por la libertad y la justicia.

Si venimos de Joan Raventós y de todos aquellos que supieron poner el énfasis en lo que nos unía y no en los matices que nos separaban.

Si venim de Pasqual Maragall i de tota una generació de homes i dones que van saber renunciar a part dels seus privilegis per defensar una societat més oberta, més igualitària, més socialista.

Si venim de José Montilla i de l’esforç per acceptar, per primera vegada un president de la Generalitat no nascut a Catalunya.

Si venimos de todos ellos, ¿por qué ahora nos empeñamos en enfatizar nuestras diferencias?

Si venim de tots aquells que van lluitar per les nostres oportunitats, de tots aquells que van plantejar un futur obert i ple d’oportunitats per tothom.

Si venim de la seva generositat, del seu esforç, la seva lluita, perquè ara ens hem tornat egoistes i mandrosos, per què?

Davant les dificultats, tornem als nostres orígens:

IGUALDAD

JUSTICIA

LIBERTAD

SOCIALISMO

Companys, comencem a parlar tots plegats d’homes i no etiquetes. Quan ho fem, retrobarem l’empeta necessària per capgirar la situació. Serà la dreta i la soledat que representa el seu ideari qui es veuren amenaçats.

Socialisme, homes i no pas etiquetes.

Socialisme, tot allò que ens uneix.

 

David Bote Paz

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here