Assamblea de Militants: aprovació Informe de Gestió i canvi CEF

0
628

Presentació i aprovació de l’informe de Gestió 2012 de la Comissió Executiva per majoria absoluta. També s’ha realitzat una reestructuració de la CEF

El passat divendres dia 19 d’abril es va celebrar l’Assamblea de Militants de la JSC Alt Penedès-Garraf a la seu del PSC de Vilanova i la Geltrú. Sara Martinez, com a primera secretària de la Federació, va presentar l’Informe de Gestió de la Comissió Executiva durant el seu primer any de mandat.

Els trets més importants d’aquest Informe han sigut la presentació de les diferents activitats que s’han dut a terme dintre de la Federació, com la participació d’alguns dels integrants a diferents esdeveniments del partit a nivell nacional com internacional. Cal destacar la reivindicació de la III República el passat 14 d’abril amb la penjada de cartells als ponts de les carreteres C-31 i C-32, mocions en contra de la pujada de les taxes universitàries i per nombrar Wert persona non-grata, la seva presentació i aprovació a diversos ajuntaments de la Federació, l’Escola de Formació que va tenir lloc a l’Octubre i campanya insubmissió al euro per recepta, entre d’altres. També cal destacar la participació activa en les dues vagues generals que hi ha hagut al 2012, vaga 1 de Maig i la col·laboració d’alguns militants a la campanya de la JSE d’Euskadi en motiu de les Eleccions Autonòmiques del 2012.

Els militants, en general, han valorat molt positivament la feina feta per l’actual Comissió Executiva, la qual ha estat aprovada per majoria absoluta.

També es va presentar i aprobar per unanimtat una reestructuració de la Comissió Executiva. Així han entrat dos persones noves a l’Executiva, Carles Garcia i Toni Aliaga, i s’ha fet un canvi en la Secretarìa d’Organització, quedant de la següent forma:

Sara Martinez: 1a Secretària

Olga Vila: Co-Secretària d’Organització

Carles Garcia: Co-Secretari d’Organització

Toni Aliaga: Secretari de Comunicació, 2.0 i Xarxes

Alba Moreno: Secretària de Formació

Cristina Rebollo: Secretària d’Acció Social

Edu Díaz: Vocal

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here