Es celebra l’escola de formació “Carles Fernández” de la JSC Maresme

0
317

L’edició d’enguany es va celebrar a Dosrius i va comptar amb una forta presència de militants de tota la comarca

Els passats dies 2 i 3 d’abril es va celebrar a Dosrius la cinquena edició de l’escola de formació “Carles Fernández” de la JSC Maresme.

Els eixos temàtics sobre els que girava el programa de l’escola van ser la política municipal (davant de la proximitat de les eleccions municipals del maig) i el foment del debat ideològic. Així, al llarg del cap de setmana es van desenvolupar diverses xerrades, tallers i taules rodones que van comptar amb la participació d’una àmplia varietat de ponents i convidats, com ara el President del Consell Comarcal (Josep Jo), l’Alcalde de Mataró (Joan Antoni Baron), l’Alcalde de Calella (Josep Maria Juhé), els alcaldables socialistes per Canet de Mar, Premià de Mar i Sant Cebrià de Vallalta (Silvia Tamayo, Tomàs Esteban i Pere Vega), el Delegat del Govern (Joan Rangel) o el Primer Secretari de la JSC, en Javi López. També s’hi va realitzar un taller per parlar sobre els tòpics existents en matèria d’immigració, a través de la campanya “Ni més ni menys”, que s’ha dut a terme des del servei de nova ciutadania de l’Ajuntament de Mataró.

Al llarg de tota l’escola la participació de joves de la comarca va ser força elevada i diversa, amb l’assistència de gairebé una quarantena de militants de municipis ben diferents, com Mataró, Caldes d’Estrac, el Masnou, Calella, Canet de Mar, Pineda de Mar, Palafolls, Malgrat de Mar, Sant Cebrià de Vallalta o Dosrius.

Segons el Secretari de Formació de la JSC Maresme, Rubén A. López, “la formació és un eix de treball important per la JSC, ja que la considerem una via per tal d’enriquir el nostre discurs i per enfortir les nostres capacitats com a organització”. López també ha afegit que “l’escola ha estat un èxit, i ens ha de servir per agafar força i impuls de cara a les eleccions municipals, ja que volem que els socialistes siguem la principal força política al Maresme i, especialment, entre els joves dels diferents pobles de la comarca”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here