Maresme

  • Dimarts, 20 de Abril

La JSC Maresme celebra la IV Escola de Formació Carles Fernández

Els dies 17 i 18 d'abril la JSC va celebrar la IV Escola de Formació Carles Fernández a Sant Fost de Campsentelles.
IV Escola de Formació Carles Fernández

L'escola de formació es va centrar en tres temes principals: l'historia del socialisme a Espanya i Catalunya, la mobilitat al Maresme i campanyes electorals.

 

Durant el matí Rossend Dou, economista i formador de l'Escola Xavier Soto va fer una xerrada sobre l'historia del socialisme espanyol i català i sobre la lluita del moviment obrer.

 

Per la tarda alcaldes de diferents municipis del Maresme i de diferents organitzacions polítiques (CIU, ICV, ERC i PSC), van explicar, des de la seva perspectiva, la problemàtica i les possibles solucions de la mobilitat a la comarca.

 

Més tard, l'Alcalde de Pineda de Mar, Xavi Amor i el Cap de Planificació de l'Ajuntament de Pineda de Mar, Diego Fernández van explicar quina va ser l'estratègia per la campanya electoral de les municipals del 2007, "A Pineda, el futur ara".

També vam comptar amb la presència dels companys Alex Val i Nerea Teruelo de JSE Basauri ens van explicar les seves experiències de les campanyes de municipal de Basauri i de Patxi López "Haz que suceda"

Documents adjunts

Adreça