El Consell Nacional de la JSC aprova per unanimitat l’eliminació dels peatges de l’autopista C-32

0
1683

El passat 2 de Febrer, el Consell Nacional de les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) celebrat a Terrassa va aprovar per unanimitat la resolució titulada “Moció sobre el continuat increment del peatge de l’autopista C-32”.

En ella, es rebutja no només l’increment de preu que ha patit aquest principi d’any sinó que fins i tot s’arriba a demanar la seva eliminació en els diversos trams de l’autopista que recorre la costa central catalana des de El Vendrell fins a Blanes. La mateixa resolució apunta els efectes negatius que generen aquests peatges en les comunicacions de comarques com el Maresme amb Barcelona i amb el fet que no existeixin vies alternatives en les mateixes condicions de rapidesa i seguretat.

“Amb tots els anys que fa que funcionen els peatges de la C-32, considerem que l’empresa concessionària ja ha estat plenament compensada per la seva construcció”, apunta María González, Primera Secretària de les JSC al Maresme, “es per això que demanem la seva immediata eliminació en benefici de tots els ciutadans, joves i no joves, que a diari es veuen obligats a pagar per dur a terme la seva activitat laboral o educativa”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here