La JSC Maresme demana la retirada dels honors de Jordi Pujol

0
632

La JSC Maresme engega una campanya a les xarxes socials per a tornar a recordar que pensem que la política, com a espai de gestió de l’espai públic, ha de ser transparent, participativa i honesta.

Com per tothom és conegut, l’expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol ha confesat haver evadit impostos tenint una important quantitat de diners a l’extranger durant més de 30 anys. Durant aquest temps l’expresident ocupava el màxim càrrec de la Generalitat de Catalunya i, com és normal, tothom sospita de la procedència d’aquest capital a bancs que no són dins l’Estat espanyol. Aquesta desconfiança és encara més profunda si es lliguen les paraules de l’expresident Maragall i de Josep Lluís Carod-Rovira, que apunten que el govern de Convergència i Unió es quedaven fins al 5% de l’import de les obres públiques que es feien a Catalunya durant els anys de govern de la coalició nacionalista.

Des de la Joventut Socialista del Maresme creiem que la confesió de Jordi Pujol i la seva retirada dels honors com a MOLT HONORABLE PRESIDENT és prou motiu per a retirar-li els reconeixements que se li ha fet a la seva figura com poden ser carrers, places, plaques o estàtues.

És totalment incompatible la lloança d’una figura política amb tota mena de reconeixements amb la confesió d’haver evadit impostos i tenir diners sense declarar a l’exterior del país, no pot ser que una persona que ha arribat a significar tant per a Catalunya segueixi sent honorada després de reconèixer uns fets tan rebutjables i és per això que no volem al Maresme cap reconeixement cap a la figura de Jordi Pujol.

La JSC Maresme engega una campanya a les xarxes socials per tal de demanar als diferents ajuntaments del Maresme la retirada d’aquests homenatges i per a tornar a recordar que pensem que la política, com a espai de gestió de l’espai públic, ha de ser transparent, participativa i honesta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here