Natàlia García, nova Primera Secretària de la JSC Maresme

0
678

El diumenge 2 de març, va tenir lloc a Mataró el Congrés Extraordinari de la JSC Maresme per a escollir la nova Comissió Executiva dels joves socialistes maresmencs.

El diumenge 2 de març, va tenir lloc a Mataró el Congrés Extraordinari de la JSC Maresme per a escollir la nova Comissió Executiva dels joves socialistes maresmencs, així com la resta d’òrgans que d’un Congrés se’n deriven, com són els Consellers de Federació del PSC Maresme i els Consellers Nacionals de la Joventut Socialista de Catalunya.

Tot i haver una única candidatura es va dur a terme una presentació de la mateixa on la companya Natàlia Garcia va presentar el seu programa de futur i les seves intencions com a Primera Secretària si el Congrés no li declinava el seu recolzament. La companya canetenca va valorar la seva aposta per fer de la Federació un punt de trobada dels joves socialistes de la comarca i contribuir amb la tasca de forma directa sobre el territori.

Segons Garcia, “la JSC Maresme ha de ser la formació política juvenil que afronti els problemes reals dels i les joves del Maresme, aquells problemes que es troben al dia a dia i que només es podran afrontar estant en cada moment en contacte amb la societat. Tenim la responsabilitat de liderar la lluita contra les polítiques regressives de la dreta, donat que els i les joves som un dels col3lectius més afectats, amb taxes que sobradament superen el 50% d’atur. Hem de ser responsables, hem de liderar l’acció”.

Per a aquest nou repte, Natàlia Garcia compta a la seva executiva amb Nora Jalich de Calella i que farà les funcions de Vice-Primera Secretària, Carlos Rincón de Mataró i que assumeix les competencies de la Secretaria d’Organització, el mataroní Edgar Peñaranda com a Secretari de Formació, el també mataroní Abel Ávalos com a Secretari d’Acció Política i amb la caldetenca Maria González com a Secretària de Comunicació i adjunta a Organització.

Contacte: Maria González, Secretària de Comunicació i adjunta a Organització.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here