Maresme

Es presenta el vídeo "ACTUA!! Ens ajudes a canviar les coses?"

Amb aquesta iniciativa es vol reflexionar sobre els joves i la participació política

La JSC Maresme ha presentat el vídeo "ACTUA!! Ens ajudes a canviar les coses?", amb el què es volen posar de manifest alguns tòpics que tenen els joves sobre la política i es vol donar peu a la reflexió sobre la necessària implicació de la gent jove per tal de transformar la societat i la pròpia política.

Des de la JSC Maresme creiem que la participació dels joves és necessària en tots els àmbits de la societat i, naturalment, també en la política. Amb aquest vídeo es vol ajudar a motivar els joves per tal de que incrementin la seva participació política, tant a l'hora d'exercir el seu dret a vot, com a l'hora d'apropar-se i col·laborar amb les pròpies organitzacions polítiques, com també a l'hora de participar en qualsevol espai o associació dins de la societat civil organitzada.

La gravació del vídeo es va realitzar fa algunes setmanes a Pineda de Mar, i compta amb la participació d'alguns militants de la Joventut Socialista de diversos municipis del Maresme. El vídeo es va projectar públicament per primera vegada el passat dissabte a Calella, durant un acte públic que la JSC Maresme va organitzar al carrer per tal de repartir informació sobre la pròpia organització i sobre l'acció de govern dels socialistes a la Generalitat. Durant les properes setmanes, amb motiu de la campanya electoral per les eleccions al Parlament de Catalunya, es continuarà projectant el vídeo als diferents actes que la JSC Maresme organitzarà al llarg de la comarca.

Vídeos relacionats (1)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)