Tancament Canal 9

0
652

Una vegada més, i ja hem perdut el compte, el Partit Popular s’enfronta a la gent i va contracorrent. Ara s’ha posat amb la televisió pública valenciana, Canal 9, un mitjà de comunicació que té la finalitat de fer-nos lliure, que ha de ser la garantia de la informació independent i de proximitat, que ha de vertebrar l’opinió pública i vertebrar el pluralisme a la Comunitat Valenciana.

Una altra vegada ha tornat a actuar contra tots i de males maneres, amb un tancament unilateral, sense consens i de manera dèspota. Al Partit Popular la televisió pública únicament li resulta rendible si és afí a les seves idees, si no és plural i apartidista, com Telemadrid. Aquest PP estàlluitant per que (perquè / per a què)  el cop d’estat del 1981 quedi com un simple joc, per moment el seu feixisme es fa més latent.

Des de la JSC Maresme ens solidaritzem enormement amb els/les treballadors/es de Canal 9 i amb tota la població de la Comunitat Valenciana que una vegada més ha estat atacada mitjançant els seus serveis pel seu govern. Això és el principi de la lluita, i esperem que siguiun punt d’inflexió, per enderrocar a aquest govern dèspota.

Les televisions públiques han de ser un servei del ciutadà i per al ciutadà, lluny de tot control polític i del partidisme. Per això incitem a la lluita activa de la població valenciana contra el seu govern i a favor de la seva televisió pública.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here