Es constitueix la JSC del Baix Maresme

0
575

La nova agrupació comprén els municipis d’Alella, Teià, el Masnou, Premià de Dalt i Premià de Mar

El passat divendres es va posar en marxa la JSC del Baix Maresme, una nova agrupació que comprèn cinc pobles de la comarca del Maresme: Alella, Teià, el Masnou, Premià de Dalt i Premià de Mar.

L’acte de constitució es va dur a terme a l’equipament juvenil de Ca n’Humet al Masnou, i va comptar amb la presència, entre d’altres, de la Marta Neira, portaveu del Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament del Masnou i d’en David Gutiérrez, membre de la Comissió Executiva Nacional de la JSC. Tant l’una com l’altre van recordar l’importància de que hi hagi joves compromesos per lluitar i defensar els valors socialistes i que s’animin a donar el pas endavant necessari per implicar-se activament en una organització com la JSC.

La Secretària d’Organització de la JSC Maresme, Elena Díaz, també hi va ser present i va voler posar de manifest “que davant de la situació de crisi i de les dificultats que pateixen els joves d’avui, a causa de l’atur i de les retallades que estan duent a terme els governs de dretes, la Joventut Socialista de Catalunya és més necessària que mai per defensar els interessos de la gent jove i dels treballadors”.

Al capdavant de la nova agrupació, com a Primer Secretari hi ha el jove masnoví Albert Alfaro, geògraf de 25 anys. La resta de l’executiva està formada per en Juane Pérez com a Secretari d’Organizació, la Noelia García com a Secretària de Formació i en Victor Rodríguez com a Secretari de Comunicació. Els joves socialistes s’han fixat com a prioritat el debat i la discussió per tal d’aportar idees, propostes i solucions per tal de convertir-se en referents en quant a les problemàtiques dels joves dels seus municipis.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here