La JSC de Mataró escull nova Comissió Executiva

0
568

La nova executiva, encapçalada per Irene Marín, va rebre l’aprovació dels companys i companyes de la agrupació per unanimitat

Diumenge 10 de Juny els joves socialistes de Mataró es van reunir per celebrar una assemblea extraordinària per renovar la executiva de la organització.

L’acte va començar amb les intervencions de Javier Naya, primer secretari de JSC Maresme, i de Joan Antoni Barón, president del grup municipal socialista.
Després es va passar a la presentació de l’informe de gestió de l’anterior executiva que va ser aprovat amb una abstenció i cap vot en contra.

La candidatura de Irene Marín, aprovada per unanimitat, compta amb Daniel Hurtado com a secretari de Organització i Sara Mallach com secretària d’Acció Politica i Municial. La raó d’aquesta executiva tan reduïda es que es pretén que siguin els militants els que decideixin sobre les accions polítiques a fer.
A aquesta nova executiva l’acompanya un pla de treball o full de ruta basat en 7 eixos bàsics: Educació, Igualtat, Cultura, Medi ambient – Territori i mobilitat, Economia, Actualitat Municipal i Socialisme a les xarxes.

Per tancar l’acte Xesco Gomar, primer secretari del PSC de Mataró, va dirigir unes paraules al joves de la organització.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here