La JSC Maresme ha escollit nova Executiva de Federació liderada per Daniel Hurtado Díaz

0
336

El passat 3 de juliol es va celebrar el VIIè Congrés JSC Maresme, amb el lema “Res ens Atura”, que va aprovar la nova Executiva de Federació.

Daniel Hurtado, veí i regidor de Joventut de Mataró, substitueix a Maria González com a Primer Secretari de la JSC Maresme. Es va oficialitzar amb la celebració del VIIè Congrés, celebrat el dia 3 de juliol a la Sala Joan Comelles de Masnou, de manera presencial.
Després d’aprovar l’Informe de Gestió del mandat 2018-2021, treballar i aprovar la Ponència Política i la Ponència d’Organització, es va procedir a la ratificació del Primer Secretari.

La candidatura de Hurtado ha estat l’única presentada durant el procés i va ser escollida per aclamació per les i els militants de la Federació. Acompanyen al Daniel Hurtado, Edgar Fernández, que ja va ser candidat de les joventuts a les llistes de les últimes eleccions autonòmiques, com a Viceprimer Secretari i Secretari de Formació; Eugenia Di Pólito com a Secretaria d’Organització, que també forma part de la Comissió Executiva Nacional de la juventut com a Secretaria de Política Europea i Internacional; Maria Llarás, regidora del Masnou i Secretaria d’Antiracisme a l’Executiva Nacional, com a Secretaria de Política Municipal; Josep Maria García com a Secretari de Comunicació; Pau Cano com Adjunt de Comunicació; Carla Mena com a Secretaria d’Acció Climàtica i Iria Roldan com a Secretaria d’Igualtat.

Durant el Congrés, el nou Primer Secretari va explicar el seu projecte polític que es basa en  cinc pilars bàsics: la formació, l’ocupació, l’habitatge, la igualtat i la lluita contra el canvi climàtic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here